Onderstaande personen vormen de werkgroep Lief en Leed.

De werkgroep wil voor de bewoners van Vlakwater van betekenis zijn in bijzondere situaties van geluk en verdriet. Voor nieuwkomers in de wijk betekent dit, dat zij persoonlijk zullen worden verwelkomd en zo zal ook de geboorte van een kind de aandacht krijgen die het verdient. In geval van verdrietige omstandigheden toont de werkgroep eveneens haar betrokkenheid, namens de wijkraad.

Maar… de werkgroep kan het niet alleen! Mocht u, wijkbewoner, kennis hebben van een gebeuren dat de aandacht van de wijkraad verdient of verlangt, dan vragen wij u dit door te geven aan één van onderstaande personen:

Inge Adriaansens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Harriët van Schaik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Anneke Seibert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Corrie Visscher Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Han van Weers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Elly Hustings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Miek van der Meulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Loes Straatman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Miranda van Schayik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lucienne Vermeulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wijkverpleegkundige
Cindy Eeren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wijkverpleegkundige