Onderstaande personen vormen de werkgroep Lief en Leed.

De werkgroep wil voor de bewoners van Vlakwater van betekenis zijn in bijzondere situaties van geluk en verdriet. Voor nieuwkomers in de wijk betekent dit, dat zij persoonlijk zullen worden verwelkomd en zo zal ook de geboorte van een kind de aandacht krijgen die het verdient. In geval van verdrietige omstandigheden toont de werkgroep eveneens haar betrokkenheid, namens de wijkraad.

Maar… de werkgroep kan het niet alleen! Mocht u, wijkbewoner, kennis hebben van een gebeuren dat de aandacht van de wijkraad verdient of verlangt, dan vragen wij u dit door te geven aan één van onderstaande personen:

Inge Adriaansens Werckenslaan 6,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helma van Elst, Molenklefweg 9, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harriët van Schaik, Hoenderstraat 101, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anneke Seibert, van Roosmalenstr. 14, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corrie Visscher, Alaertslaan 9, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Han van Weers, Aan de Dril 11, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.