Voor zorgvragen kunt u terecht bij de wijkverpleegkundigen Luciënne Vermeulen en Cindy Eeren. Zij stellen zich graag aan u voor.

"Wij zijn Luciënne Vermeulen en Cindy Eeren, verpleegkundigen in een aantal kerkdorpen/ wijken van Venray, waaronder 'Vlakwater'. 

U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn.  Dit kunnen vragen zijn over eenzaamheid, vervoer of lichamelijke- en geestelijke gezondheid. 

Maar ook met vragen over veiligheid in en om het huis en hoe zo lang mogelijk veilig in de eigen woonomgeving thuis te kunnen blijven wonen, kunt u bij ons terecht. 

Wij sluiten aan bij de overlegmomenten van de werkgroep Lief en Leed. Na de zomer worden we in de gelegenheid gesteld ons voor te stellen aan de wijkraad. 

Wilt u kennis maken of een afspraak maken t.b.v. wat meer informatie, dan kan dat!”

Wijkverpleegkundige Cindy Eeren
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06 82046967

Wijkverpleegkundige Luciënne Vermeulen
E: LuciëDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06 43239650

 

 

Ik ben Harold Jacobs, wijkagent van onder andere de wijk Vlakwater, werkzaam bij de politie Venray-Gennep. Ik ben als wijkagent aanspreekpunt voor de inwoners in de wijk. Samen met mijn partners probeer ik een bijdrage te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Maar uiteraard ook met u als bewoner. U weet immers als geen ander wat er speelt in de wijk. Mocht u mij in de wijk zien, spreek mij dan gerust aan….

Tot ziens in de wijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0900 - 8844