Breng jij de wijk in beweging tijdens de Nationale Sportweek 2023?
Gemeente Venray is host city van de 20e NOC*NSF Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 september t/m zondag 24 september en is hét moment om meer inwoners in beweging te brengen en het lokale sportaanbod een boost te geven. Want sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu.


Venray Beweegt is aanvoerder van de Nationale Sportweek in de gemeente Venray. Tijdens de Nationale Sportweek willen we zoveel mogelijk inwoners met plezier laten sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier. Als host city pakken we groot uit en zetten we de sport in de gemeente Venray nog eens éxtra in de schijnwerpers. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze partners en inwoners. We nodigen iedereen uit om mee te denken en mee te doen!

Dus heb jij een tof idee, groot of klein, om jouw wijk in beweging te brengen tijdens de Nationale Sportweek? Doe mee! Werk jouw idee verder uit, betrek andere inwoners, sportaanbieders in de wijk en/of de wijkraad en voer uit. Wil je graag met ons sparren over jouw idee en de uitvoering ervan? Dat kan! Stuur jouw idee in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we telefonisch contact met je op. Vergeet in je mail niet je telefoonnummer te vermelden!

Met sportieve groet,
Team Venray Beweegt
Ankie, Yvonne en Danny